Субота, 20.04.2024, 00:41Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2018 » Січень » 17 » Інтеграція навчальних предметів
12:48
Інтеграція навчальних предметів

 

  Перші дні  після Нового року  в Великовільшаницькому  освітньому окрузі насичені, педагогічний колектив готується до ІІ засідання методичного об’єднання  засідання « Інтеграція навчальних предметів»

  Так, 11 01 2018 року  на друге засідання методичного об’єднання  зїхалися всі вчителі з Гологірського НВК, Бортквської  ЗОШ І – ІІ ступенів  та Скнилівської  ЗОШ І-ІІ ступенів. Директор школи Нагірна Н.І.  представила презентацію  « Інтеграція навчальних предметів»

  Вчитель біології Воробець М.О. провела тест  «Екологічний слід».Пізніше вчителі працювали по циклах.

  Методичне об’єднання художньо – естетичного циклу розпочалося  з майстер класу інтегрованого уроку основ здоров’я, християнської етики та музики «Види професій»

  З присутніми було проведено гру «Ринок праці» Дембіцька Н.В. вчитель музики наголосила про складові громадянської компетентності, які можна розвивати за допомогою пропонованої вправи.

  Гра була цікавою, творчою і насиченою.

Ткачик Н.І ознайомила присутніх з посібником»Громадянська відповідальність.80 вправ для формування громадянської та соціальної компетентності під час вивчення різних шкільних предметів» .Адже дуже важливо, щоб вчителі ефективно поєднували зміст своїх предметів з наскрізною змістовою лінією  «громадянська відповідальність», використовуючи посібники Ради Європи.

  Для вчителів було запропоновано вправу « Хто Я ?»

На променях зірки записували сім найбільш важливих аспектів своєї особистості. Як виявилося  ця вправа допомагає пізнати самого себе та критично само оцінити, та зробити висновок , що кожна людина є унікальною і неповторною.

  Листвак Г.І. вчитель основ здоров’я ознайомила присутніх з новим посібником « Уроки сталого розвитку» Вона наголосила , що сталий розвиток – виражає просту ідею гармонії між суспільством та природою. Для забезпечення сталого розвитку – чи не найважливішого завдання, що будь – коли стояло перед людством, - особливі надії покладаються на освіту.

Ткачик Н.І

 

Переглядів: 410 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту