Четвер, 25.04.2024, 11:17Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2018 » Листопад » 12 » Казкова подорож
11:16
Казкова подорож

    Цьогорічна осінь сприяє мандрівникам. Саме чарівна краса осені поманила учнів початкових класів Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів у найказковіший куточок нашої України - місто Львів. Величні кам’яні леви зустрічали нас немов казкові вартові. Вони стоять на обороні, захищаючи своє рідне місто – місто Лева.

   Згодом свої потаємні двері нам відкрив Львівський академічний обласний театр ляльок, де із захопленням переглянули виставу-казку «Коза - дереза».

 

   Лялькова історія про витівки дуже вередливої та примхливої Кози, яка оселилася в одній родині та живе наче бариня. Але, замість вдячності, робить всякі капості та ще й налаштовує свого господаря проти всіх членів сім’ї. Зрештою, всі підступи Кози-вередухи грають з нею злий жарт і, звичайно, у котрий раз, добро перемагає зло.

    Серцем міста по праву вважають його стару частину. Скільки мільйонів пар ніг щороку проходять відомою Площею Ринок. Ось і ми туди завітали: безліч крамничок, майстерень, які так і манять до себе. Окрасою ж площі, безумовно, залишається Ратуша – справжній львівський Біг-Бен. Оминути цю красу неможливо.

    Місто захоплює, чарує. Сьогодні це жива історія, яка простягається вузенькими вуличками з бруківкою. Ця маленька країна шоколаду: чорного, молочного, гарячого, зуміє вмить настроїти на позитивні думки. Львів варто побачити на власні очі, відчути атмосферу, поринути в ритм казки. І тоді вже не залишиться ніяких сумнівів, що Львів – це любов.

      Скільки теплих думок і спогадів навіює це місто. Напевно, в усьому світі не знайдеться людини, яка б, відвідавши це місто, не захотіла повернутися знову. Краєвиди, архітектура, привітні мешканці, кава, шоколад – все це маленький список того, чим славиться Львів сьогодні.

Переглядів: 392 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту