П`ятниця, 19.04.2024, 23:06Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2018 » Травень » 11 » Львове, з днем народження!
11:11
Львове, з днем народження!

   Львів – неймовірної краси місто з неповторною архітектурою, затишними вуличками на яких розташовані сотні кав’ярень, книгарень та магазинчиків з шоколадом, чим підтверджує давнє звання міста шоколаду, кави та книг.

Я люблю Львів. Він як людина, про зустріч з якою пам’ятаєш усе життя.

    Цього року славне місто святкує 762 річчя. Учні Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів дружно приєднались до цього святкування.

       Побачити на власні очі величну архітектуру та послухати цікаву історію її розвитку – таку чудову можливість дарувала нам оглядова екскурсія Львовом на чудо-поїзді.

    Згодом тривала наша піша мандрівка старовинною площею Ринок.

        Пігулка щастя, придбана в музеї-аптеці, додала настрою та позитиву на цілий день. Цікавою була екскурсія в унікальний і на даний час єдиний музей скла в Україні.

      Любителі класичної музики мали можливість послухати симфонічні оркестри учасників фестивалю «Королівський Лев», а згодом ми приєднались до етно-джазового фестивалю “Флюгери Львова”.

     Діти з захопленням споглядати виставу вуличного театру.

  Неперевершений майстер-клас у карамельні нам продемонстрували майстри своєї справи. У їхніх руках оживали квіти, звірі. У майстерні пряників ми смакували неперевершені ласощі львівських майстрів, діти декорували пряники глазур’ю.

     А ще славне місто Лева давно асоціюють із кавою та шоколадом. Учні продовжили свою мандрівку старовинними вуличками і завітали у першу в Україні найдовшу кав’ярню-книгарню, створену над кавовою шахтою. Саме Львівська копальня кави демонструє і реалізовує легенду власне львівської кави. Отже, кава у Львові – ніщо інакше як корисна копалина, яку видобувають так само, як вугілля чи торф, а це, безумовно, є брендом і еталоном якості й смаку сучасного кавового напою. Разом із кав’ярнею та шахтою школярі відвідали книгарню, яка сприяє поширенню та промоції україномовної книги.

    Львів з давніх-давен славиться своїми солодощами. Львівська майстерня шоколаду – це просто рай для ласунів. Це місце, де зі звичайного шоколаду створюють витвір мистецтва, де всі цукерки роблять вручну. Від фантазії тутешніх майстрів голова йшла обертом. Шоколадні вироби ручної роботи дарують щастя людям з добрим смаком. Шоколад, який придбали діти став традиційним сувеніром, який разом зі спогадами вони повезли додому.

     У День народження місту Лева побажаємо щасливих подій та людей, економічного та соціального розвитку, процвітання, успіхів у всіх майбутніх починаннях. Нехай добро, достаток, злагода та мир.

Переглядів: 498 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту