П`ятниця, 29.03.2024, 11:57Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2018 » Листопад » 16 » На часі – Stem -освіта
14:48
На часі – Stem -освіта

На часі – Stem -освіта

      Нещодавно у Великовільшаницькому освітньому окрузі відбулося засідання учителів суспільно-гуманітарного циклу, яке  проходило на базі Гологірського НВК. Воно було присвячене розгляду та опрацюванню нових технологій в освіті України у ХХІ столітті – запровадженню елементів  Stem-освіти в сучасний освітній процес.

       Із доповіддю «Stem –освіта – нова освіта на сучасному етапі» виступила учитель історії  Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Петелицька Н. С. У ній учитель ознайомила присутніх із поняттям «Stem –освіта», розповіла про розвиток її в країнах Америки та Європи, про актуальність на сучасному етапі поступу в науково-технічному прогресі.

     Про використання елементів Stem –освіти на уроках з предметів суспільно-гуманітарного циклу говорила вчитель зарубіжної літератури Гологірського НВК Міляновська І. Б. У процесі розповіді були наведені приклади використання елементів такої освітньої технології на уроках української мови, літератури, зарубіжної літератури та історії. Кожен із учасників ознайомив присутніх із літературою, яку опрацював із цього питання.

      Завершальним етапом зустрічі став обмін досвідом учителів про роботу з обдарованими дітьми. Педагоги розповідали про те, якими способами користуються у своїй педагогічній праці, щоб добре підготувати школярів до участі в олімпіадах та конкурсах із предметів суспільно-гуманітарного циклу. Загалом кожен із присутніх поділився власними прийомами роботи і певними досягненнями, а також підвищив свій рівень знань у цій галузі, дізнавшись про випробувані методи і прийоми колег.

    Смолинець Н. П., голова методоб’єднання вчителів                                  суспільно-гуманітарного циклу Великовільшаницького освітнього округу

Переглядів: 363 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту