П`ятниця, 29.03.2024, 09:00Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2017 » Лютий » 16 » Так ніхто не кохав
13:55
Так ніхто не кохав

Так ніхто не кохав. Через тисячі літ
лиш приходить подібне кохання.
В день такий розцвітає весна на землі
І земля убирається зрання...

      14 лютого - День Святого Валентина – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Цього дня навіть повітря сповнене коханням. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом, і допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби.

     У Великовільшаницькій ЗОШ I-III ст. у цей холодний, лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили почуття щастя і романтики.

  Рано-ранесенько розпочала свою роботу святкова пошта, а «Чудесна скринька привітань» була переповнена валентинками. Старшокласники та молодий педагогічний колектив школи організували незвичайний романтичний вечір: святковий концерт та запальну дискотеку. На нашому святі були різноманітні конкурси, для дітей різного віку, веселі забави, чарівні танці, мелодійні пісні створили атмосферу радості й тепла.

    З кожним святом для мене відкриваються нові таланти, ось наприклад учениця 11 класу Волошин Василина продекламувала на концерті свій авторській вірш. Також хочеться виділити наших юних танцюристів – учнів 3 та 4 класу, які не зважаючи на свій юний вік, виконали дуже гарний і дорослий танець.

   Цей  день, день святого Валентина - це свято здійснення найпотаємніших мрій. Ідіть назустріч цьому почуттю - і ви обов'язково зустрінете свою половинку А наші діти переконалися  в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.

Відео зі свята

Потюк Соломія Володимирівна

педагог  - організатор

Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ст.

 

 

Переглядів: 657 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 2
2 Andriy888  
0
Під час підготовки дитини до школи батькам важливо відповідально підійти до вибору необхідних йому в навчанні речей. Правильно підібране шкільне приладдя допоможе учневі комфортно почувати себе на уроках, займатися з цікавістю, і що дуже важливо - зберегти своє здоров'я.
Придбати шкільне приладдя для дитини будь-якого віку можна в інтернет-магазині MOYO. Ви без докладання зусиль підберете необхідну для вас продукцію, виготовлену з урахуванням вікових особливостей учня. Багатий асортимент шкільної продукції в каталозі і поради досвідчених фахівців зроблять кожну вашу покупку вдалою і комфортною. Ціни на якісне шкільне приладдя вас приємно здивують.
https://www.moyo.ua/canctovary/shkolnye_rjukzaki/

1 RogerPib  
0
Для тех кто соображает, о чем речь! Абузоустойчивый сервер - поддержка русского языка, молниеносная поддержка, хорошие расценки, различные плюшки. Хостю у них адалт второй год, нет проблем, все жалобы отправляют в корзину. Нужна надежная крыша для сайта, сюда - https://goo.gl/q13Adc или в профиле.

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Архів записів
Друзі сайту