Вівторок, 23.04.2024, 12:08Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2017 » Березень » 1 » Там де живе рідна мова, живе український народ
19:39
Там де живе рідна мова, живе український народ

Там де живе рідна мова,

                         живе український народ

  З дитинства, простягається та невидима ниточка між поколіннями та традиціями, між батьками і дітьми та між мовою їх спілкування. І кожен із нас пам’ятає все життя ту мову, якою спілкувався в родині, в школі.  Саме вона і є рідною, материнською мовою.

   Саме тому, коли святкується міжнародний день рідної мови, учні початкових класів Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ступенів запросили  на величне родинне свято своїх рідних, друзів односельчан.

   З уст найменших звучали вірші, лились пісні,  які закликали всіх пам’ятати хто вони є, якою мовою ми маємо спілкуватися.

   Апогеєм свята стала казка «Через край із серця рідна мова ллється», у виконанні учнів 3 класу, автором якої  є  Сорока Ганна Павлівна.

   Театралізована вистава, у виконанні дітей, показала всю історію та тяжку боротьбу нашої мови у її встановленні. До дітей звернулись батьки зі словами про любов до Батьківщини, рідної мови, школи, родини.

   Гарний настрій, урочиста атмосфера та яскраві враження панували на святі. Цей захід розширив кругозір усіх учасників. Він відкрив багатобарвний світ рідної мови - своєї рідної для кожного народу й для кожного з нас. Ми відчули пошану до своєї рідної мови, і з впевненість можемо сказати з такими патріотами якими є наші діти є світле майбутнє у нашої мови, України.

   Наше свято відбулося! Приємні враження та яскраві спогади залишаться в пам’яті його учасників надовго.

                                                       

Вчитель початкових класів

Башлядинська О.Р.

Переглядів: 454 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 braibemah  
0
Impotence in three rheumatoid arthritis patients treated with methotrexate <a href=http://cialiss.cfd>cialis generic reviews</a>

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту