Четвер, 02.05.2024, 04:31Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2015 » Листопад » 2 » Акція : «Дякуймо тим, хто на сході України захищає нашу незалежність.»
18:18
Акція : «Дякуймо тим, хто на сході України захищає нашу незалежність.»

Акція  : «Дякуймо тим, хто на сході України захищає нашу незалежність.»

   Любити Батьківщину – це святий обов’язок кожної людини. З давніх –давенвідома істина:не думай про те , що твоя Батьківщина може зробити для тебе, а думай про те, що можеш ти зробити для своєї Батьківщини.

   У рамках  Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек  у Великовільшаницькій ЗОШ І –ІІІ  ступенів  було проведено акцію : «Дякуймо тим, хто на сході України захищає нашу незалежність.»Учні школи активно  взяли участь  в акції. Було проведено збір літератури для воїнів АТО. Діти ділилися книжками з власних бібліотек. Тут і твори Т.Г.Шевченка, В.Шкляра, М.Матіос, В.Лиса, М.Ріда, А. Дюма та інших авторів. Кожна дитина написала свої побажання для захисника.  Літературу буде передано до Львівського прикордонного загону.

   Продовженням заходів щодо Всеукраїнського місячника шкільних бібліотек  був виступ шкільного бібліотекаря Ткачик Н.І.на загальношкільних батьківських зборах  Великовільшаницької ЗОШ  І – ІІІ ступенів.  Присутніх було ознайомлено з тематичною  книжковою виставкою літератури  «Історія проситься в сни нащадків». Також їм було запропоновано список літератури даної тематики, щоб більше привернути  увагу до  читання  як дітей так і їх батьків, адже особистий приклад є завжди дуже важливим і ефективним.

  «Без пристрасті до книжки людині недоступні культура сучасного світу, інтелектуальне і емоційне вдосконалення», - говорив В. Сухомлинський, тому основним завданням педагогів, бібліотекаря та батьків ще більше прививати любов до книги.

Шкільний бібліотекар

Ткачик Н.І.

 

Переглядів: 645 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту