Четвер, 02.05.2024, 02:36Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2015 » Листопад » 2 » День вчителя у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів
14:33
День вчителя у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів

День вчителя у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів

У день осінній, коли біля порогу

Задихали вже холоди,

Школа святкує день педагога

- Свято мудрості, знань, праці.

 На сьогодні «День вчителя» можна назвати одним з найулюбленіших професійних свят в Україні. У першу неділю жовтня і напередодні цього дня учні шкіл вітають своїх вчителів вручаючи їм квіти.

 День учителя… Хвилюючий день, якого з нетерпінням чекають і вчителі, і учні. Саме в цей день учні мають можливість відчути себе вчителями і дізнатися, як важко буває вчителю, коли учні зовсім не слухняні.

 

 Цього року цей день, у нашій школі,  пройшов на «ура!». І учні, і вчителі були задоволеними. Напередодні нашого свята, учні усіх класів готували вітальні плакати з нагоди свята, які стали окрасою актової зали.

 Випускники нашої школи, а також учні молодших класів підготували святковий концерт на честь вчителів, де висловлювали свої найщиріші побажання та подяку за любов та розуміння, за те, що допомагають стати на вірний шлях. Вони згадували, коли перший раз прийшли до школи , якими вони були; знайомство з першою вчителькою, класним керівником, а потім і іншими вчителями, які разом ведуть їх країною знань… Приємні спогади викликали сльози в учителів і, навіть, в учнів, але це були сльози радості…

 Учнівським самоврядуванням школи було організовано проведення уроків учнями в ролі вчителів. Весь навчальний процес школи в цей день проходив під чітким контролем дублерів адміністрації школи.  І для того, щоб уроки проходили у нормальному режимі, потрібна була ретельна підготовка. Заздалегідь «майбутні вчителі» ознайомилися з навчальним матеріалом, який вони повинні дати учням. Самостійно складали конспекти уроків, підбирали цікавий матеріал. Отже, «майбутні вчителі» проявили неабияку наполегливість і старанність, щоб підготуватися до уроків. 

 Усі з великим нетерпінням чекали  цього дня та хвилювалися. Але, як потім з’ясувалося, хвилюватися було нічого. Учні школи були задоволені. Уроки сподобалися, бо  все проходило цікаво і захоплююче. Учні отримали задоволення ще й від того, що їхні знання були оцінені високими балами.

  День промайнув швидко, у вчителів та учнів залишились приємні враження. 

 

Переглядів: 514 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту