Субота, 04.05.2024, 02:00Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2018 » Жовтень » 13 » Героїв країна – моя Україна
17:48
Героїв країна – моя Україна

Героїв країна – моя Україна

Патріотичне виховання - це сфера духовного життя,

яка проникає в усе, що пізнає, робить, до чого прагне,

що любить і ненавидить людина, яка формується.

В. Сухомлинський

        Сьогодні ми приділяємо особливу увагу національно-патріотичному вихованню і головною метою за цим напрямком є становлення громадянина, патріота своєї країни, людини, яка готова самовіддано розбудовувати її як суверенну, незалежну, демократичну, правову і соціальну державу.

        Зараз перед нашою країною стоїть завдання – виховання у молодого покоління почуття патріотизму, формування особистості на засадах духовності, моральності, толерантності, забезпечення створення умов для інтелектуального, культурного та фізичного розвитку, реалізації науково-технічного та творчого потенціалу молодих громадян.

      Під впливом подій, що відбуваються в нашій країні протягом останніх років назріла необхідність пріоритету національно-патріотичного виховання. Саме тому колектив нашої школи активно розвиває цей напрям.

        Метою національно-патріотичного виховання учнів Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів є виховання свідомого громадянина, патріота, набуття учнями соціального досвіду, високої культури міжнаціональних взаємин, формування потреби та вміння жити в громадському суспільстві, духовності та фізичної досконалості, моральної, художньо-естетичної культури.

 Національно-патріотичне виховання у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів здійснюється на всіх етапах навчання. У школі активно ведеться робота з національно – патріотичного виховання.

     У п’ятницю 12 жовтня, вчителем музичного мистецтва Безкоровайною Ольгою Григорівною, біля пам’ятної могили Борцям за волю України було проведено патріотичний захід «Героїв країна – моя Україна», присвячений Дню захисника України.

      Захід розпочався урочистим виконанням гімну України. Учні 5-10 класів підготували вірші про захисників нашої держави: козаків, героїв УПА та героїв АТО. Також учнями школи було виконано патріотичні пісні: «Ми – маленькі козачата», «Нас не зламає холодна байдужість», «Балада про мальви». Хвилиною мовчання було вшановано славних синів України героїв небесної сотні і героїв антитерористичної операції – тих, хто заради миру в Україні віддав своє життя.

 Крім того, протягом тижня вчителями Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступенів були проведені виховні години на національно-патріотичну тематику.

Переглядів: 451 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту