Вівторок, 07.05.2024, 01:44Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Листопад » 17 » І знову зустріч…
12:53
І знову зустріч…

І знову зустріч…

          10 листопада в рамках проекту «Міграції наших предків»  до нас  у школу завітали  земляки  з Франції    - представники Асоціації франко-української дружби , а саме: президент Асоціації – Єтьєн Якубовський та його дружина Лариca – член комітету Асоціації , і вперше відвідав Україну та поспілкувався з нашими учнями віце-президент Асоціації – Жерар Кльоз .

 

          Напевно, кожен, хто був присутній на цій зустрічі, погодився б зі мною у тому, що такі візити є невід’ємною частиною гарних стосунків із європейськими державами, а зокрема ,із Францією. Теплі розмови та спілкування з французькими гостями переконали нас у важливості  вивчення іноземних мов та великих можливостях, які відкриваються  для тих, хто володіє багатьма іноземними мовами. Звичайно, досить важливим була практика в розмові по - французьки.  І для того, щоб її розвивати та цікаво проводити уроки іноземної мови, гості привезли багато пізнавальної літератури, дитячих книг, написаних французькою мовою, для дітей різного віку.

 

Учні старшої та молодшої школи із задоволенням знайомилися з настільними  навчальними  іграми. Старшокласників зацікавили тлумачні словники, в яких детально розписано значення слів. Ще серед подарунків були спортивні костюми для футболістів, нитки для вишивання учням гуртка «Умілі руки». Члени  ШЕКу «Євромрія» подарували  представникам Ассоціації  франко – української дружби   вишивки.

 

         Я думаю, що після цієї зустрічі в учнів виникло ще більше бажання до вивчення французької мови. Вони оцінили   вагоме значення цієї мови  у світі. Ми зрозуміли, що освіченою людиною бути престижно, а для того, щоб у майбутньому здобути фах і досягнути успіху, потрібно  постійно самовдосконалюватися.

 

Учасниця  ШЕКу «Євромрія» - Марта Нагірна

Переглядів: 499 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Друзі сайту