Неділя, 05.05.2024, 15:52Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Червень » 20 » Літній табір кличе нас...
14:29
Літній табір кличе нас...

Літній табір кличе у свої оселі,

діток галасливих на смачний обід.

Крізь ліси зелені, вікові діброви

дружно ми крокуєм, пізнаємо світ.

Ми йдемо бадьорі, сповнені надії,

настрій піднімають табірні пісні.

Збудуться бажання й заповітні мрії,

виграють веселки барви чарівні.

   Літо по праву вважається святом барв. Зацвітає кожна рослина. Вийдіть у поле, на подвір’я, на лісову галявину. А ще найкраща пора для оздоровлення дітей. Перед батьками по закінченню шкільної пори завжди постають питання: де оздоровити дітей, чим їх зайняти, як зробити перебування на канікулах безпечним?  Тому батьки обрали найкращий варіант для своїх бешкетників – пришкільний табір «Дзвіночок».  Цього року наш табір відкрив двері 3 червня для 50 школярів і працював за історико - краєзнавчим напрямком, який покликав нас досліджувати невивчені сторінки нашої історії, здійснити незабутні поїздки, а також активний фізичний відпочинок.

  Чотирнадцять днів  життя табору було насичене різноманітними подіями і заходами, після яких у дітей залишилося море позитивних вражень. Впродовж  табірної зміни діти веселились, відпочивали, брали участь у походах, конкурсах, змаганнях, грали в шашки, волейбол і футбол, що забезпечило масу позитивних емоцій.

  Цікавими були: конкурс на кращу емблему, пісню, гасло загону; конкурс «Фантастична галявина», де кожен загін проявив свою креативність та талант.

  Щоранку, ледь промені сонця ніжно торкнулись верхівок дерев, діти розпочинали з зарядки, адже в здоровому тілі - здоровий дух.  

  Після зарядки діти вирушали у їдальню для отримання повноцінного, корисного   сніданку. 

 

  Щодня  вихователі з дітьми займалися цікавими справами: їздили на екскурсії, малювали малюнки, співали пісні, проводили змагання «Веселі старти», тренінг «Мій спосіб життя і моє здоров’я», конкурс  «Коса – дівоча краса», «Літня мода», конкурси малюнка: «Твоя безпека», «Ми за мир», «Веселі старти», майстер- клас із туристичного побуту,  випуск стіннівки «Наш табір». 

   Напередодні свята Святої Трійці, учні відвідали могилу громадського діяча,  директора школи Германа Григорія. Діти  нашого табору були учасниками релігійних богослужінь.

  Всі діти походом ходили до старої церкви с. Гологірки,  також ми вивчали  русло річки Гологірки, що протікає нашим селом.

  Профорієнтаційні заходи у пришкільному таборі відпочинку стали невід’ємною частиною. Правильний вибір професії значною мірою гарантує молоді ефективне використання сил і знань в інтересах особистості та суспільства.

   З метою збагачення знань про важку і необхідну роботу рятівників, діти нашого табору відвідали ДПРЧ 13 ГУДСНС України у Львівській області, де їх привітно зустріли і провели цікаву екскурсію.

  Смачною була для нас екскурсія до приватного підприємства «Златка», де діти спостерігали за процесом  виготовлення морозива,  а потім його смакували.

  Вихованці табору здійснили історико - краєзнавчу екскурсію у Золочівський замок, перлину Золотої Підкови.  

   Наша подорож у м. Львові розпочалася з знайомства діяльності Львівського обласного екологічного центру, працівники якого люб’язно  познайомили нас з маленькими мешканцями,  а також розповіли про клопітку працю по догляду за тваринами. Ми побували у майстерні шоколаду, копальні кави, музеї – аптеці. 

                                                                                                                                             

 

   Набравшись сил, ми рушили по мальовничих вуличках Львова, де зустрілися з зіркою світового масштабу, лідером гурту «Океан Ельзи» - Святославом Вакарчуком.  

  На Площу Ринок нас заманила музика чарівного фестивалю «ALFA JAZZ  FEST». 

 Неймовірні враження залишилися в нас від архітектурної величі Львівського національного академічного театр опери та балету імені Соломії Крушельницької.

   Покидаючи місто Лева, ми дотрималися старовинної традиції: кинули монетки у фонтан, для того щоб не раз повернутися  у перлину Європи – місто Львів.

  У останній день відпочинку кожній дитині запропонували дати відповідь на питання: «Який день в таборі запам’ятався найбільше і чому?».

Я з тобою, літо, пожартую,
Я з тобою, літо, потанцюю.
Я з тобою, літо, заспіваю,
Я тебе ще з осені чекаю,

- такою піснею закінчили свій художній виступ діти на прощальній лінійці.

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 1136 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту