Четвер, 02.05.2024, 13:43Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2013 » Травень » 15 » Місячник з озеленення та благоустрою і День довкілля
14:22
Місячник з озеленення та благоустрою і День довкілля

      Після суворої, холодної зими прийшла сонячна і тепла весна. Прокинулася вся земля, почали бігти веселі струмочки, і зацвітають ранньоквітучі рослини – первоцвіти. На захист яких було проведено інформаційно-просвітницьке заняття «Первоцвіти просять захисту».


   Як би жахливо не ставилися до матінки-природи, та вона все одно дарує нам щороку хорошу погоду, врожаї і надію на краще майбутнє. 11 березня в школі відбулася виставка з природного матеріалу "Природа і фантазія". Активну участь в ній взяли 1-11 класів. 

   

        Якими б не були складними погодні умови, лелеки повертаються у рідний край. Цьогоріч їм довелося пережити лютий мороз, холод, заметіль, а найбільше голод. І тому у Великовільшаницькій ЗОШ була проведена акція милосердя «Лелеки рідного краю». 

 


      Від теплого подиху весни прокинулося все навкруги, звідусіль чути спів пташок. Адже « Птахи – частина природи, без яких її краса була б неповторною» під таким гаслом було проведено учнями інформаційно-просвітницьке заняття та виховний захід

« Ніколи не зробимо шкоди

Ми пташці у нашім краю»


 

      У  школі проводився конкурс плаката «Захистимо планету Земля від Загибелі».

 

      Учні взяли участь у районному конкурсі « Малі річки – життя України».


    Для озеленення школи була проведена акція « Посади дерево і збережи його».

  

       З нагоди Дня здоров’я у школі проводився виховний захід « Здоров’я – головний життєвий скарб».

     Здоров’я  -  найбільший скарб в житті кожної людини. Можна мати все, але не маючи міцного здоров’я,  всі матеріальні цінності  -  ніщо. Здоров’ям неможливо нехтувати, особливо, коли це стосується молодого покоління України.
Життя, як мить, єдина мить,

Махне крилом — і пролетить...

Але в цю мить, коротку мить,

Було і сонце, і блакить.

  

      Всі ми вже в очікувані світлого свята Великодня учні нашої  школи взяли активну  участь у виставці  Великодніх композицій.

  


        В школі відбувся виступ шкільної агітаційної бригади «Молодь за чисте довкілля», яка висвітлила самі нагальні екологічні проблеми.

 Немов молоді орлята розпускають крила наші одинадцятикласники. І щоб залишити згадку про себе, вони висадили молоді дерева на території школи.

  


     Доглянутий і квітучий сад – мрія будь-якого. Гарні клумби з чудовими квітами дарують людям прекрасний аромат і позитивні емоції. З метою озеленення шкільної території була проведе акція « Перетворимо школу на квітучий сад».

  

 







Переглядів: 1125 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту