Неділя, 05.05.2024, 05:03Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Березень » 21 » Міжнародний день щастя
22:21
Міжнародний день щастя

Щасливий, кому вдалося знайти щасливе життя,

але щасливіший, хто вміє користуватися ним

Григорій Сковорода

  - А чи знаєте Ви, що за день 20 березня?

  Саме  цією фразою зустрічали члени учнівського самоврядування  усіх учнів, запрошуючи їх відсвяткувати Міжнародний день щастя в рамках акції «Щастя за гроші не купиш!»

   День щастя – дуже молоде свято, адже рішення, щодо його відзначення, було прийняте Генеральною Асамблеєю ООН лише в червні 2012 року. Саме тоді було вирішено відзначати його щорічно 20 березня. Дата святкування була обрана не випадково: 20 березня — День весняного сонцестояння, коли день дорiвнюєночi і сонце свiтить однакову кiлькiсть часу практично на всiйтериторiї земної кулi. Таким чином, цей день символiзуєрiвне право на щастя кожного мешканця Планети.

   Учнівське самоврядування  ґрунтовно підготувалося до «найщасливішого дня року», тож на учнів школи  чекало безліч приємних та цікавих несподіванок. Вже на шкільному порозі  проходило бліц-тестування «Чи щаслива Ви людина?», в рамках якого учасники заходу могли оцінити свій рівень щастя, пройшовши психологічний тест. Далі  чекали цікаві майстер-класи. Учасники акції створювали цікаві поробки - весняні сонечка та «дерево щастя».

   Особливою популярністю цього дня користувалась велика срібляста скринька зі «щастям», яку підготувала практичний психолог Бойко І.І. Так, адже саме в ній знаходились заповітні «мішечки щастя», які міг отримати кожен учасник акції, здійснивши відповідний обмін. У timeofexchange «Щастя на обмін» була лише одна умова – щастя можна обміняти на все, крім грошей. Кожен відвідувач прагнув отримати символічний «мішечок зі щастям», тож в обмін на нього віддавали свої улюблені та необхідні речі – блокноти, прикраси, різноманітні канцтовари. «За щастя – нічого не шкода!» - зазначила одна з учасниць обміну.

   Дуже символічним стало спільне «дерево щастя». На нього кожен учасник  акції почепив один або кілька листочків, квітів з рецептами щастя.  Кожен відзначав щось своє, особисте - це і взаєморозуміння, і кохання, здійснення мрій, дружба та здоров’я.Багато листочків на спільному «дереві щастя» було з написом «мир». Дійсно, сьогодні, в такий складний для нашої країни час, саме мир  вважають найголовнішою запорукою щастя. Ми, в свою чергу, також приєднуємось до цієї думки і бажаємо усім українцям миру, злагоди та великого щастя!


 

 

 

Переглядів: 636 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту