Неділя, 05.05.2024, 17:30Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Червень » 20 » Незабутня подорож, казкове місто Лева.
12:45
Незабутня подорож, казкове місто Лева.

  З драматизмом історії Львова мало що може зрівнятись. Сьогодні – це одне з найгарніших міст Європи, центральна частина якого перебуває в спадщині ЮНЕСКО. Місто протягом століть будували найкращі архітектори з цілої Європи. Львів – це унікальне поєднання культур Заходу та Сходу.

  Місто наповнено чудовими зразки української, польської, вірменської, єврейської, німецької, австрійської та інших культур. Львів – це захована перлина Європи, яку поволі відкриває для себе світ. Місто Лева є одним із найнесподіваніших відкриттів.

13 червня наш табір «Дзіночок» вирушив у незабутню подорож, казкове місто Лева.

  Наша подорож розпочалася з знайомства діяльності Львівського обласного екологічного центру. Працівники центру люб’язно  познайомили нас з маленькими мешканцями,  а також розповіли про клопітку працю по догляду за тваринами.

   

  Мандрівка продовжилася на солодкій зупинці - Львівська майстерня шоколоду, найсолодший заклад міста Лева.

  Кожен, з нас знайшов для себе щось особливе і близьке серцю. Чого ми тут лише не побачили: повністю відтворений будинок ратуші з білого шоколаду, шоколадні леви різних розмірів, солодощі у вигляді шоколадних сердець, медведиків, та навіть будівельних інструментів… Усе це перенесло нас створює у шоколадну казку, яка мимохіть перенесла нас у дитинство.

  Від майстерні шоколаду, з пакунками ласощів, ми рушили в копальню кави, єдину у світі. Тут ми змогли відчути себе в ролі добувача кави. Запах кави збивав нас з ніг, і заманював скуштувати філіжанку запашної кави.

  Набравшись сил, ми рушили по мальовничих вуличках Львова, де зустрілися з зіркою світового масштабу, лідером гурту «Океан Ельзи» - Святославом Вакарчуком.

  На Площу Ринок нас заманила музика чарівного фестивалю «ALFA JAZZ  FEST».

  Неймовірні враження залишилися в нас від архітектурної величі Львівського національного академічного театр опери та балету імені Соломії Крушельницької.

   Покидаючи місто Лева, ми дотрималися старовинної традиції кинули монетки у фонтан, для того щоб не раз повернутися  у перлину Європи – місто Львів.

Переглядів: 959 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту