Субота, 27.04.2024, 16:33Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Січень » 27 » Новорічні святкування у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.
08:20
Новорічні святкування у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Новорічні святкування у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

В Новорічну святкову годину
Усміхаються наші серця,
Голос вільної чути Вкраїни
Самостійна держава вона.

  Передноворічне свято, яке відбулося 28 грудня розпочалося урочистими привітаннями наших ведучих, що додало усім присутнім гарного настрою та незабутніх емоцій. Новорічна пригода, якою розпочався вечір, заінтригувала усіх своєю таємничістю. До слова запрошувались учні 5-6 класів для вінчування та зачитування привітальних поезій. Окрім чарівних слів, які звучали від учасників нашого свята, гарний настрій створювала святково прибрана зала, а також лісова красуня, яка виблискувала різнокольоровими вогниками, і викликала замилування у глядачів.

  Учні старших класів підготували для нас виставу «Вечори на хуторі біля Диканьки» за мотивами оповідання Миколи Гоголя «Ніч перед Різдвом». Учасники дійства розігрували казкову історію, що сталася на українському хуторі поблизу Диканьки в ніч перед Різдвом, коли коваль Вакула, осідлавши чорта, привіз своїй коханій Оксані черевики цариці з російської столиці – Санкт-Петербурга. Учні досить вміло і демонстративно зіграли свої ролі, що викликало велику кількість позитивних емоцій та овацій у глядачів. Впродовж усієї вистави досить цікаво було спостерігати за учнями, які цілковито перевтілилися у головних героїв, та із певністю виконували своє призначення. Тому вишукані новорічні костюми, гарний настрій учасників і глядачів стали запорукою успіху.

  Я вважаю, що Новорічне свято, яке підготували для нас учні заслуговує на повагу та подяку, оскільки таким чином, ми згуртувалися усі разом у виконанні Різдвяних колядок та щедрівок. Тому потрібно частіше готувати такі чудові свята, і залучати до них якомога більше учасників.

 

Переглядів: 487 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту