Субота, 04.05.2024, 19:14Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Грудень » 31 » Новорічний ТV канал у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенівЯкір
15:19
Новорічний ТV канал у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенівЯкір

Новорічний ТV канал у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів

   Звуки новорічних мелодій, бенгальські вогні, мандаринки, цукерки,– без цього всього не обходиться ні один Новий рік. Ось і у ВеликовільшаницькійЗОШІ – ІІІ ступенів 29 грудня створили новорічну атмосферу та настрій.

   Казково прибрана зала, навкруги все новорічне, яскраве. Наше свято починається з перевороту на телебаченні. Глядачі збунтувалися, бо їм вже надоїли старі герої, їм хочеться чогось цілком нового. Щоб створити святкову атмосферу режисер нашого телебачення відправляється у подорож країни казок. У якій натрапляє на Снігову королеву, в казку до Попелюшки та інших казкових героїв та  не знаходить нічого потрібного.

   Щоб задовільнити вибагливого режисера та глядачів, працівники нашого телебачення та асистентка режисера представляють йому та глядачам казку «Ріпка» на новий лад. Яка всім дуже сподобалася, але як говорить режисер «для дітей неабиякого віку потрібні і казки дорослих». Тоді асистенткапропонує йому перенестися у світ клубу веселих та кмітливих. Тут уже цікавіше, адже у сценці взяли участь не тільки учні, а і наші вчителі. Режисер та глядачі задоволені. Отже можна вважати святкування Нового року відкритим.

   Наше свято принесло для нас багато веселощів, сміху, співів, танців. Воно тривало аж до пізнього вечора.

   А як підсумок хочеться сказати, що минулий рік вніс багато коректив, змін у життя кожного з нас. Тож бажаємовсім, щоб рік «Вогняного Півня»кожному з нас він приніс  добробут і успіх, подарував нові блискучі ідеї й допоміг їх втілити в життя. Нехай в наших родинах панує мир і взаєморозуміння, а любов близьких людей незмінним гарячим полум'ям буде зігрівати в будь-яку хвилину.

Переглядів: 641 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту