Четвер, 02.05.2024, 02:16Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2015 » Листопад » 5 » Осінній ярмарок у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів
14:49
Осінній ярмарок у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів

Осінній ярмарок у Великовільшаницькій ЗОШ

І – ІІІ ступенів

Шановні гості! Йдіть до нас на свято!

Сьогодні ярмарок — і тут всього багато!

Бо ж діти  в нас такі талановиті,

А їх серця і чисті, і відкриті!

  Ось і настала золота осінь. Найпрекрасніша пора року, яка дивує нас своєю красою та ніжить теплими промінчиками, збурює у душах людей різні відчуття – від захвату до світлої незримої печалі...

  Нещодавно у нашій школі пройшов тиждень естетичного виховання. Серед запланованих заходів у школі проходив осінній ярмарок до якого долучилися учні усієї школи. Діти із запалом віднеслися до приготуваннярізних виробів власними руками з дарів осені.Учні пропонували різні солодощі та страви української національної кухні, фрукти та овочі, вироби виготовлені власними руками . Приємно було спостерігати, як учні молодших класів весело пропонували охочим придбати шматочки тортів та інших випічок.

  Акцентом ярмаркування стала благодійна акція.Усі учасники ярмарку були сповнені ентузіазму та прагненням допомогти військовим. Зібрані кошти наступного тижня передадуть нашим друзям – військовим Львівського прикордонного округу, які несуть варту на східному кордоні нашої держави.

  Такий захід згуртовує всю шкільну родину – учнів, учителів і батьківську громадськість. За словами організатора ярмарку – заступника директора з виховної роботи Ольги Романівни, такі заходи є дуже цікавими, бо до них готуються і дорослі, і діти. Школа у цей день нагадувала вулик. 

  Я вважаю, що такі заходи варто частіше проводити, оскільки вони не лише згуртовують клас, але і дають можливість проявитися кожному зокрема.

 

 

Переглядів: 592 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту