Середа, 08.05.2024, 22:47Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Жовтень » 2 » Першовересень кличе за парти
19:35
Першовересень кличе за парти

Першовересень кличе за парти

  Зовсім недавно дітвора раділа приходу теплого літечка і довгоочікуваних канікул. А вже сьогодні галасливі учні заполонили шкільне подвір´я і залюбки розповідають одне одному про канікули, діляться враженнями про свій відпочинок. Так, прийшла осінь, а з нею Перше вересня – День знань і знову «Привіт» сказали рідній школі  її вихованці – учні Великовільшаницької  ЗОШ І-ІІ ступенів.

  Стурбовані батьки, схвильовані дідусі та бабусі, трохи розгублені першачки, привітні вчителі та гості зібралися,  аби разом відсвяткувати початок нового навчального року.  На святі звучали слова про Україну, мирне дитинство. Учні вшанували хвилиною мовчання загиблих героїв, наших Ангелів – Охоронців, які журавлиним ключем полинули у вічність.  Учні школи – поклали квіти до  меморіального комплексу  «Борцям за волю України».Учні та вчителі ,батьки та гості  серцем і душею  були з нашими захисниками , з молодими хлопцями , які в  ці дні боронять свободу й  незалежність  України.

  Свято Знань було багатим  на  благословення  священика о. Остапа Гнатіва; на теплі слова привітань наших меценатів  .

   Сільський голова Волошин Ігор Володимирович   побажав учням тавчителям  успіхів у навчанні, добра та миру.

  Найпочеснішими гостями стали випускник школи, а нині учасники АТО Кашалаба Володимир Павлович та мама полеглого героя Володимира Салівончика – Надія ВасилівнаСалівончик.

  Звучали слова подяки батьківській громаді  та   колективу школи   за постійну підтримку й допомогу у проведенні ремонту , у  підготовці  приміщень до нового навчального року.

  І ось урочиста  мить. Вперше цього навчального року пролунав шкільний дзвінок.  Подали його одинадцятикласникКашалаба Павло  та першокласниця Тимчишин Вероніка.

                                                                                          

Переглядів: 438 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту