Субота, 27.04.2024, 11:53Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2013 » Грудень » 10 » Семінар-практикум учителів французької мови
15:05
Семінар-практикум учителів французької мови

6 грудня 2013року у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся районний семінар учителів - практикум французької мови за участю методиста ЛОІППО Палія Є.В. із проблеми: «Використання інноваційних технологій на уроках французької мови» У роботі семінару - практикуму взяли участь вчителі французької мови ЗНЗ району, методист районного методичного кабінету Ковалик Н.Д., методист ЛОІППО Палій Є.В., адміністрація школи. Учитель французької мови Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ст. ознайомила присутніх із порядком денним семінару. Після ранкового привітання у стінах школи представники ШЕК у «Євромрія» та учні 3-4 класів показали театралізоване дійство «Le grand navet ».

 

 Учителі відвідали майстер клас  учителя Великовільшаницької ЗОШ  І – ІІІ ступенів   Яворської Н.Л. « Bien manger – c’est notre  sante», яка запропонувала інноваційні технології навчання французької мови, а саме: цікаві вправи і завдання, які можна використати при вивченні теми «Здорове харчування. Фрукти, овочі» з учнями початкових , середніх та старших класів. Кожен запропонований вид діяльності допомагає  формувати в учнів навички і вміння практичного володіння мовленням, сприйняття та розуміння прочитаного, підвищеного інтересу до самостійної роботи. Була цікава інформація та лексика, індивідуальні завдання та завдання для роботи  у групах.
 

 

Перед учасниками виступила вчитель Словітської ЗОШ І-ІІІ ступенів Мартиняк О.М., яка поділилася досвідом викладання французької мови як другої іноземної мови.
Продовжила роботу  методичного заходу Яворська Н.Л., яка поділилася досвідом викладання французької мови як основної іноземної мови.
Із методичними рекомендаціями, новинами методичної літератури та періодичних фахових видань виступив  методист ЛОІППО Палій Є.В.
Ковалик Н.Д.  наголосила про дотримання та виконання педагогами  у роботі нормативно-правових документів Міністерства освіти і науки.
На завершення семінару-практикуму присутні побачили відео та презентації із Франції, обмінялись позитивними враженнями про побачене у закладі та високо оцінили зусилля педагогічного колективу щодо його підготовки.

Переглядів: 670 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту