Субота, 04.05.2024, 16:51Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Грудень » 25 » Тиждень англійської мови
18:48
Тиждень англійської мови

Тиждень англійської мови

  Тиждень з 12.12.2016р. по 16.12.2016р. у Великовільшаницькій ЗОШ І-ІІІ ступенів був проголошений тижнем англійської мови. Тому упродовж цілого тижня проводився ряд заходів різного типу.   Головною метою проведення тижня було підвищення мотивації серед учнів до вивчення іноземної мови в школі, розвинути в учнів навички слухання та говоріння іноземною мовою, розвинути в учнів інтерес до творчості, розвинути в учнів логічне мислення та пам'ять. 

  Так у понеділок відбулася урочиста лінійка, де було оголошено про відкриття тижня англійської мови та план його проведення.

  Цей же день був названий «Днем мультфільма», отож дітям молодших класів було запропоновано до перегляду мультфільм «Karlsson-on-the-roof», з метою розвивати навички аудіювання у дітей та зацікавити їх до вивчення даної мови.

  Вівторок був проголошений «Днем Шекспіра», тому упродовж тижня проводилися такі  уроки англійської мови, на яких учні середніх класів мали змогу ознайомитися з життям і творчістю  драматурга.

  У середу учні 3-го та 5-го класів взяли участь у вікторині «We are smart». Метою було розвивати мову учнів, узагальнити знання, здобуті на уроках англійської мови, розвивати вміння працювати в колективі та приймати спільне рішення та виховувати повагу до різних країн.

  Отож діти старанно виконували різноманітні завдання та змагались за титул розумніших. І хоч кожна із команд приклала максимум зусиль, все ж з невеликою перевагою перемогу здобула команда №2.

  У четвер відбувся конкурс різдвяних малюнків «Сhristmas Tree», метою якого було зацікавити дітей молодшого шкільного віку до вивчення англійської мови, розвивати творчі здібності, узагальнити знання, здобуті на уроках англійської мови.

  П’ятниця стала закриттям тижня англійської мови. У школі відбувся виступ присвячений Різдву під назвою «Christmas is soon», де учні змогли узагальнити знання з теми «Свята», актуалізувати лексичні та фонетичні знання, уміння та навички, отримані на уроках англійської мови, вдосконалити навички виразного читання віршів, попрактикуватися в аудіюванні пісень англійською мовою, проявити індивідуальні здібності та таланти, і, звичайно ж, ознайомитися з традиціями англомовних країн.

  Усі цілі були були досягнені адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних заходах. 

  Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 

Переглядів: 471 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту