Четвер, 02.05.2024, 03:55Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2015 » Листопад » 25 » Толерантність врятує світ
19:12
Толерантність врятує світ

Толерантність врятує світ

 

Толерантне ставлення людини

Збереже планету від негод,

Розрубає мотлох павутини,

Переріже нитку перешкод.

 

 

  16 листопада учнів Великовільшаницької  ЗОШ І – ІІІ ступенів здійснили уявну подорож на планету Толерантності, де вони мали змогу познайомитися  з поняттям «толерантність», виявити основні риси толерантності, сформувати правильне уявлення щодо толерантної поведінки.   Діти під час подорожі виховали почуття поваги один до одного, до звичаїв, традицій і культури різних народів. Подорож розвинула у вихованців терпимість до відмінностей між людьми. Учні зрозуміли, що «ми всі різні, але ми всі рівні».

  Школярі  зрозуміли  що для того щоб, успіху у власному житті, не витрачати сил на конфлікти, «побутові війни», кожному доцільно сформувати у собі толерантність як рису характеру. Діти під час подорожі, засвоїли основні принципи толерантності:

бути готовими до того, що всі люди різні – не кращі й гірші, а просто різні;навчитися сприймати людей такими, якими вони є, не намагаючись змінити в них те, що нам не подобається, цінувати в кожній людині особистість і поважати її думки, почуття, переконання незалежно від того, чи збігаються вони з нашими, зберігати «власне обличчя», знайти себе і за будь-яких обставин залишатися собою.

  Наприкінці подорожі, ми виростили традиційне дерево Толерантності на нашій планеті. Крону дерева склали листочки з висловлюваннями на тему: «Планета Толерантності». Кожен учень на  листочку написав що, треба зробити, щоб нашклас, наша школа, наша країна стала простором толерантності.

  Наша земля - це місце, де ми можемо любити один одного, дотримуватися традицій і продовжувати історію Планети Толерантності.

Класний керівник 6 класу

Град Н. В.

Переглядів: 484 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту