Вівторок, 07.05.2024, 18:44Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2016 » Травень » 12 » Здоров’я – розкіш для людини, Найбільша цінність у житті.
14:16
Здоров’я – розкіш для людини, Найбільша цінність у житті.

Здоров’я – розкіш для людини,

Найбільша цінність у житті.

 

Здоров’я – розкіш для людини,
Найбільша цінність у житті.
Як є здоров’я день при днині,
Можливість є йти до мети.

                   Цими днями у стінах Великовільшиницької ЗОШ відбулися заходи до Всесвітнього дня здоров’я. Свято розпочалося загальношкільною зарядкою, опісля для учнів школи була проведена інформаційна хвилинка, метою якої було привернути увагу  громадськості  до питань охорони здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.

             Наступним етапом була виховна година  на тему: «Здоров’я –найцінніший скарб життя».  Учні 5-7 класів долучилися до підготовки заходу, розповідали цікаву інформацію про людське здоров’я і про те, як ми повинні його зберегти. Для закріплення важливого матеріалу, учні виготовили плакати.

            Ще одним важливим моментом у створенні свята був захід під назвою «Збережемо зуби здоровими!». Під цим гаслом учні 10 класу провели інформаційну хвилинку, завдання якої полягало у тому, щоб донести основні правила гігієни, для того, щоб зберегти зуби здоровими, адже нездорові зуби знижують імунітет, збільшують ризик простудних захворювань.

            Окрім цього, учні створили чудові плакати, щоб закріпити вищесказаний матеріал. Як підсумок нашого святкування, була проведена виховна година «Шкідливі звички. Паління, алкоголь, харчування – небезпека здоров’я ». Учні старших класів провели інформаційну хвилинку про те, як ми повинні харчуватися, і як паління впливає на організм здорової людини.

           Я вважаю, що ми повинні частіше проводити такі виховні заходи, для того, щоб учні пригадали собі правила гігієни та вживання різних шкідливих для організму хімічних речовин.

Переглядів: 539 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту