Четвер, 09.05.2024, 15:24Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Травень » 15 » Свято Букварика у Великовільшаницькій загальноосвітній школі
22:45
Свято Букварика у Великовільшаницькій загальноосвітній школі

Свято Букварика

у Великовільшаницькій загальноосвітній школі

 

Благословенна та ясна година,
Коли Буквар бере до рук дитина
Яка ж оце відповідальна мить!
Нехай Господь дитя благословить.

   Весна. 7 травня - святковий день у школі. У першокласників свято. Швидко пролинув час, ніби нещодавно першокласники вперше переступили поріг школи: школа гостинно відчинила їм двері у світ Знань, вони познайомилися з першою літерою, з першим словом, з першою книгою – Букварем.  А вже сьогодні маленькі школярики розділили  з присутніми  свою радість: вшанування і прощання з першою книгою всіх поколінь – Букварем . Ця книга допомогла їм відкрити диво те чудове, як з маленьких зернят-літер виростає слово. Адже, саме завдяки йому учні навчились писати і читати.

   Радість і хвилювання охоплювали їхні серця, бо вони прощалися  з Буквариком. Хвилювались і раділи їхні батьки, вчителі, всі хто прийшов до нас на свято.

   Впродовж свята школярі демонстрували те, що освоїли протягом навчального року, - навчалися читати, писати, рахувати, бути добрими, вихованими. Першокласники з радістю і хвилюванням декламували вірші, співали пісні, відгадували загадки.

   Не обійшлося і без сюрпризів; на свято завітали казкові герої :Королева Книг(Воловець Світлана), Листоноша(Кардаш Олена), Зайчик( Зайло Віталій), Лисичка(Гаврилів Вікторія) і звісно Баба Яга(Зубар Зоряна), які перевірили чи дійсно першокласники вміють читати, писати, рахувати.   

  На свято завітали і майбутні підручники першокласників: Читанка(Фурда Аліна), Українська мова(Фурда Наталя), Математика (Захарчук Богданна),  Природознавство (Сотник Надія), які розповіли дітям як цікаво їм буде навчатись у наступних класах і отримали завдання від Букварика ( Михайлишин Олег) завжди ділитись своїми знаннями із школярами.  

 

   Наприкінці свята всіх першокласників привітала директор школи Наталія Іванівна Нагірна і  вручила свідоцтва випускника 1 класу.

    Наше свято добігло свого кінця. Ми щиро вдячні тим, хто завітав на наші перші жнива. Сподіваюсь, що зібрані зернятка знань проростуть рясним урожаєм у майбутньому, а тепло сьогоднішнього свята залишиться у серцях наших дітей назавжди!

    Важливий крок зробили малюки сідаючи за парти, це їх перший крок у самостійне життя.  Із цього часу в житті учнів розпочався новий період, бо Буквар – це перша сходинка у широкий, цікавий і захоплюючий Світ Знань…

Отож, вітаю всіх зі Святом!

                                      Перша вчителька

О.Р. Башлядинська 

Переглядів: 678 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту