Субота, 27.04.2024, 06:05Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2017 » Листопад » 23 » Тиждень Толерантності і Доброти
14:36
Тиждень Толерантності і Доброти

     Листопад, за вікном осінь… з нагоди дня Толерантності, який відзначають 16 листопада, у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступеня з 13.11.2017 р. по 17.11.2017 р. стартував тиждень Толерантності і Доброти.

      ТОЛЕРАНТНІСТЬ. Не всім, може бути, знайоме це слово. І, на перший погляд, звучить воно абсолютно незрозуміло. Але сенс, який воно несе, дуже важливий для існування і розвитку людського суспільства. Сучасна культурна людина – це не тільки освічена людина, але людина, що володіє почуттям самоповаги, яку шанують оточуючі. «Людина може обійтись без багатьох речей, але не без іншої людини»,- сказав один учений. Навіть на самоті вона подумки звертається до інших людей.

Весь тиждень проходив під гаслом «Новий день – новий колір – нові емоції», тому практичним психологом Бойко І.І. було створено виставку.

     Понеділок Жовтий - Звільняє від негативу. Допомагає легше сприймати нові ідеї і приймати різні точки зору - День ввічливості - Скажіть «дякую» усім близьким та рідним, тим, хто є поруч із вами та тим, хто вам небайдужий - «Ввічливість породжує ввічливість» Еразм Реттердамський

    Вівторок –Червоний - Уособлює могутність, енергію та волю до перемоги - День добрих слів і благодійника - Твори добро - «Хороша думка і добра справа породжує ланцюгову реакцію добрих думок і добрих справ»,до цього дня було організовано акцію «Назустріч мрії», і «Мішечок добрих слів», де учні писали свої побажання і добрі слава всім кому бажали. Вкінці тижня побажання були передані адресата.

      Середа Фіолетовий - Дарує енергію натхнення гамує роздратування

День усмішок - Зроби добру справу. Допоможи комусь усміхнутись - «Посмішка нічого не коштує, але дорого цінується»

    Четвер - Білий - Дарує спокій, чистоту та позитивні емоції - День толерантності - Вибачаємося за свої помилки та вибачаєм тим, хто образив нас - «Ображаючи іншого, ти не турбуєшся про свого себе» Леонардо до Вінчі

     П’ятниця – Зелений - Допомагає нам бути ближче один до одного даруй гармонію - День щастя - Щоб зробити ближнього щасливим потрібно небагато – лише обняти - «Щаслива людина та, яка дарує щастя багатьом людям».

    Отже, для того, щоб бути толерантною людиною потрібно самореалізовуватись, самовдосконалюватись, виховувати в собі ті якості, що будуть наповнювати наше буття тільки позитивними емоціями і кожною щасливою хвилинкою нашого життя. Бо тільки таким чином можна досягти єдності і взаєморозуміння, зберігаючи при цьому самобутність і унікальність. Спілкуймось толерантно, нехай кожен з нас пробудить в собі людські почуття щирості і доброти.

Практичний психолог Бойко І.І.

Переглядів: 497 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту