Четвер, 09.05.2024, 14:41Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2015 » Червень » 12 » Відкриття мовного табору у Великовільшаницькій ЗОШ
13:54
Відкриття мовного табору у Великовільшаницькій ЗОШ

Я з тобою, літо, потанцюю,
Я з тобою, літо, пожартую…

              Лине мелодія над шкільним святково прибраним подвір’ям, на якому розкинулась символічна карта України із білим голубом миру. А подвір’я наповнене галасливою шкільною дітворою у красивих вишиванках, віночках. Вчитель фізичної культури Магера І.А вишикував учнів на святкову лінійку.

              На свято завітали гості із Франції, наші земляки, представники  Асоціації франко - української дружби: Лариса та Етьєн  Якубовські, начальник відділу освіти Золочівської РДА Бартошик В.З., методист іноземних мов   Ковалик Н.Д., директори шкіл та вчителі французької мови району.

              А все це приурочено до відкриття мовного табору «Логос» при Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів, який сприятиме поглибленому вивченню іноземних мов.

              Урочисте відкриття розпочалося виконанням державного гімну. Школярі рапортували про готовність до роботи, прозвучали девізи загонів  іноземними мовами.     Керівник табору, вчитель французької мови,  Яворська Н.Л., люб’язно представила гостей свята та запросила їх до слова.

               Вітальні слова до дітей та  присутніх гостей прозвучали від французьких волонтерів: Лариси та Етьєна  Якубовських, які вручили подарунки з цікавим набором  літератури французькою мовою  представникам 12 шкіл району, у яких вивчається французька мова.

             Зі словами вдячності до українських емігрантів звернувся  начальник відділу освіти Золочівської РДА Бартошик В.З, який пообіцяв сприяти плідній співпраці та на пам'ять подарував сувеніри, зроблені дитячими руками. А діткам побажав гарного відпочинку у таборі та незабутніх вражень.

   

             Директор школи Нагірна Н.І., провела умовну паралель у вивченні мов, адже слова великого Кобзаря "Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..." актуальні і сьогодні.  І полинули в небо українські пісні у виконанні учасників мовного табору.

           Гостей школи було запрошено до участі у круглому столі для презентації проекту Асоціації франко – української дружби  «Допомога школам Золочівщини».

            Тим часом на подвір’ї школи вирувало дитяче море. Діти танцювали, співали, грали в міжнародні ігри та забави. І всім цим дійством керували члени шкільного євроклубу «Євромрія»  Нагірна Марта та Гаврилів Оксана. 

Переглядів: 772 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту