Вівторок, 07.05.2024, 14:37Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Грудень » 24 » Тиждень «Доброго Янгола» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів
17:09
Тиждень «Доброго Янгола» у Великовільшаницькій ЗОШ І – ІІІ ступенів

… Хто робить добро

Той від Бога…

З Івана 1,11

            Ці рядки надихають на створення добрих вчинків. Вони проникають у саме серце, зігріваючи його світлом і любов’ю. Милосердя і доброта – як два крила, на яких тримаються людство.

         Зараз, у такий тривожний на Україні час ми можемо розкрити справжній характер українського народу. Бачимо  у душах людей співпереживання і щиросердність, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі та біді. Їхній безкорисливий порив до допомоги спонукає і нас, учнів, приєднатися до підтримки воїнів АТО.

             Зовсім нещодавно у нашій школі проходив тиждень«Доброго Янгола», він тривав  всього лиш кілька днів, але я була вражена, що за такий короткий час учні змогли зібрати багато корисних речей для захисників нашої Держави. Вагомим чинником у зборі подарунків стала співпраця батьків з дітьми, адже вони також хотіли докласти свої пожертви для військових. Звичайно, корисні речі – це добре для фізичного збагачення, але душа теж потребує радості та підтримки.

        Саме тому в кожному класі діти з глибоким трепетом створювали листівки для бійців АТО. З закликами: «Повертайтеся живими!», бо жодна матеріальна допомога не замінить родині батька, ніщо не вартує пролитих сліз матері, яка знесилилась у пошуках сина. Та усі ми сподіваємось і віримо, що наші теплі слова, щирі гостинці хоч трішки зроблять життя військових щасливішим та різнобарвним. 

Згодом все зібране ми передали волонтерам з міста Золочева, а у суботу наші дарунки вже поїхали на схід Про це ми вже дізнались від наших друзів з інформаційного порталу «Золочів. нет»

Ніхто не очікує швидких змін на краще, проте я впевнена, що скоро маленькими кроками Україна стане сильною, могутньою, процвітаючою країною. І закінчити хочу словами, які залягли в душі й серця учасників акції:

« Пам’ятайте, любі діти,

Істина така проста!

Найцінніше в цілім світі -

Це любов і доброта!»

 

Нагірна Марта

Член учнівського самоврядування школи 

Переглядів: 600 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту