Вівторок, 07.05.2024, 19:30Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Грудень » 11 » Засідання вчителів початкових класів Великовільшаницького освітнього округу
13:03
Засідання вчителів початкових класів Великовільшаницького освітнього округу

У грі розкривається перед дітьми світ, творчі можливості особистості.  Без гри немає і не може бути повноцінного дитячого розвитку. Гра – це величезне світле вікно.  Через яке в духовний світ дитини вливається життєдайний потік уявлень, понять про навколишній світ.

       В.Сухомлинський

      10 грудня на базі Великовільшаницької ЗОШ І – ІІІ ст. відбулося засідання вчителів початкових класів освітнього округу. На підготовку до новорічного дійства запросила Башлядинська О. Р. у 2 клас на урок математики, а у цікаву подорож на далекий материк учні 4 класу разом з вчителем Гаврилів М. П. помандрували на уроці читання.

       

          Уроки проходили в ігровій формі. На уроці математики другокласники готувалися до новорічних свят. Разом з Елзіком – комп’ютерним чоловічком, гостем уроку, школярі прикрашали  новорічну ялинку, виконуючи завдання різного характеру. Цікавою була фізкультхвилинка, де другокласники поринули на новорічне свято , слухаючи та виконуючи новорічну пісню. Вчителем було використано комп’ютерно – орієнтоване середовище. За допомогою гри та мультимедійної презентації було досягнуто цілей уроку.

       Літературна гра четвертокласників запросила у  подорож до далекої Африки, де вони познайомилися з її жителями. Під час уявної мандрівки школярі використали свої знання з природознавства та інших предметів. На уроці читання учні познайомилися з творчістю Р. Кіплінга. Незнайомці далекого континенту ставили різні перешкоди учням та маленькому Слоненятку, мандруючи материком.  В довідковому бюро школярі знайшли цікаві відомості про героїв твору. Під час фізкультхвилинки діти імітували рухи кожного героя казки, крокуючи далекою Африкою.

        Під час аналізу уроків виступила вчитель Гологірського НВК Дяків О. Б., директор школи Нагірна Н. І. та завуч школи Захарчук О. П. З доповіддю – презентацією  про роль гри у навчанні та вихованні молодших школярів виступила Гаврилів М. П. Разом з тим було обговорено навчальні програми, підручники та методичні рекомендації.

Переглядів: 490 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту