Вівторок, 07.05.2024, 12:20Вітаю Вас Гість | RSS
Великовільшаницький ЗЗСО І-ІІІ ст.
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Освітній портал Львівщини
Головна » 2014 » Грудень » 15 » Засідання Великовільшаницького освітнього округу вчителів суспільно – гуманітарного циклу
16:32
Засідання Великовільшаницького освітнього округу вчителів суспільно – гуманітарного циклу

       10 грудня 2014 року в Гологірському НВК відбулося засідання Великовільшаницького освітнього округу вчителів суспільно – гуманітарного циклу. У цей день зібралися вчителі української мови і літератури.

       Розпочав роботу  методичного об’єднання  директор Гологірського НВК Башко О. Б. Він привітав його членів  та побажав їм успішної роботи.

Першим етапом роботи став відкритий урок у 7 класі на тему: «Дієприкметниковий зворот», який провела вчитель української мови і літератури Гологірського  НВК Мичка С. Б. Урок пройшов у формі телепередачі каналу «Дієприкметник». Семикласники побували в ролі кореспондентів, училися брати інтерв’ю в респондентів, віртуально побували в дендрологічному парку «Софіївка», повторивши вивчені відомості про граматичні ознаки і творення дієприкметників та вивчивши правила відокремлення дієприкметникових зворотів у реченнях.

 

        Урок пройшов цікаво, бо вчителька використала різні форми і методи  роботи: рольова гра, робота в групах, робота над текстом та самостійна. Учням було цікаво працювати, бо у своїй роботі вчитель використала ІКТ та матеріали Інтернетресурсу, що сприяло розвитку пізнавальних здібностей учнів.

          Другим етапом роботи став теоретичний. Учасники семінару прослухали доповідь «Використання елементів особистісно зорієнтованого навчання на уроках української мови і літератури», з якою виступила вчитель Мичка С. Б. У ній доповідач докладно охарактеризувала етапи та методи такого  навчання та вказала на його пріоритети, головним із яких є те, що в навчальний процес залучаються всі учні, вони працюють колективно, хоч така робота передбачає індивідуальний внесок кожного в навчальний процес, обмін знаннями, ідеями, способами діяльності. При цьому панує атмосфера доброзичливості та взаємної підтримки. Вона створює умови, за яких учні не лише здобувають нові знання, а й розвивають свою пізнавальну діяльність, виходять на вищі форми співробітництва.

         На закінчення роботи члени методичного об’єднання мали змогу ознайомитися із роботою вчителя української мови та літератури із 46-річним стажем  Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Старосельської Олександри Вікторівни.

Голова ММО  Великовільшаницького освітнього округу

вчителів суспільно – гуманітарного циклу

Смолинець Н.П.

Переглядів: 475 | Додав: Великовільшаницька | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Друзі сайту